Op de verjaardag van mijn zoon in 2024
verras ik hem met een mooie herinnering.

Wat is Mindlockers?

Via het Mindlockers platform heeft u de mogelijkheid digitale kluisjes te vullen met herinneringen in de vorm van film, geluid, foto’s brieven enz. Verras uw dierbaren met bijzondere herinneringen uit het verleden. U bepaalt zelf op welk moment in de (verre) toekomst deze digitale tijdscapsules worden vrijgegeven.

Waar kan ik Mindlockers kluisjes mee vullen?

U kunt de kluisjes vullen met filmpjes, selfies, gedichten, brieven, foto’s. Uw fantasie is de beperking. Met een tegoed van 1000MB kunt u 10 kluizen vullen. Op deze inspiratiepagina vindt u tips om de kluisjes passend te vullen.

Ontvang nu 1 gratis kluisjes

Hoe kan ik Mindlockers gebruiken?

Dat is heel eenvoudig: U krijgt een kluis van van ons cadeau. We gebruiken uw e-mail adres om het wachtwoord aan te maken en uw mobiele nummer ter dubbele verificatie. Daarna kunt u inloggen en de kluisjes vullen. Kies een ontvanger, maak de afleverdatum definitief en u bent gestart. Tip: maak eerst een kluisje gericht aan u zelf.

Nu deelnemen? Volg deze link!

Wat kost een kluisje?

Naast het gratis kluisje ter introductie kunt u voor Euro 98,00 per 10 kluisjes uw account opwaarderen. U kunt dan tot 1000MB in uw bibliotheek plaatsen. Met deze data kunt u maximaal 10 kluisjes vullen. Dit bedrag is eenmalig en inclusief BTW . daarnaast doneert Mindlockers een deel van dit bedrag excl btw aan Topsport For Life. Via onze betaalmodule kunt u met nagenoeg elke betaalwijze terecht

Meer over onze samenwerking met Topsport For Life