Mijn vrouw gaat dood

We kennen elkaar al 43 jaar, waarvan we er 39 jaar van getrouwd zijn geweest. En zoals het er nu naar uitziet gaan we het feestje van de gouden bruiloft niet samen vieren. Na een half jaar sukkelen met haar maag, pappen en nathouden van de dokter werd uiteindelijk geconstateerd dat mijn vrouw darmkanker had. Na verder onderzoek bleek het ook nog eens uitgezaaid te zijn. Kortom, onze wereld stortte in. We hebben een paar maanden als kluizenaars geleefd. Enige bezoek waren de kinderen en onze kleindochter.

De inschatting van de dokter was dat het een halfjaar tot een jaar nog te doen zou zijn. Een heel programma van pijnbestrijding, rekken van tijd werd daarna gepresenteerd. We hebben samen besloten als dit moment aan zou breken dat we in de voorgaande periode het leven zouden hebben geleefd. We zijn op vakantie geweest naar Texel, een weekendje weg naar Barcelona met de kinderen. We hebben een toch gemaakt met een Husky’s (en een slee op wielen) We hebben bezoek gebracht aan de Champagne streek, veel en veel theater bezocht. En we hebben onze vrienden vaak uitgenodigd voor een borrel of diner bij ons thuis. Er zijn herinneringen gemaakt en gedeeld voor het leven. Deze herinneringen van het afgelopen jaar hebben we verzameld in de digitale kluisjes van Mindlockers.

mijn vrouw gaat dood

De enige kluis waarvan ik de inhoud niet weet

Voor al onze vrienden, familie heeft mijn vrouw een speciale kluis aangemaakt met bijzondere herinneringen. Sommige ontvangen een videoboodschap, andere foto’s, muziek en een enkeling een gedicht. We hebben met veel plezier het hele jaar door “surprise avond” voorbereid. We hebben alle kluisjes samen gevuld en voorbereid …. Op een kluisje na. Het kluisje voor mij. Mijn vrouw zei “deze wordt speciaal, dit worden mijn herinneringen aan ons, je ziet wel wat er in zit als je het kluisje krijgt”. Ik weet dus dat er wat aan staat te komen, maar ik weet niet wat. Ik hoop dat ik er nog jaren op moet wachten, dan hebben we nog wat tijd om extra herinneringen vast te leggen.

Start met 1 Gratis kluisje