Op de verjaardag van mijn zoon in 2023
verras ik hem met een mooie herinnering.

Wat is Mindlockers?

Mindlockers geeft u de mogelijkheid digitale kluizen te vullen met herinneringen in de vorm van film, geluid, foto’s brieven enz. Verras uw dierbaren met bijzondere herinneringen uit het verleden. U bepaalt zelf op welk moment in de (verre) toekomst deze digitale tijdscapsules worden vrijgegeven.

Waar kan ik Mindlockers kluisjes mee vullen?

U kunt de kluisjes vullen met filmpjes, selfies, gedichten, brieven, foto’s. Uw fantasie is de beperking. De standaardkluizen van 100MB zijn vooral geschikt voor kleinere bestanden zoals foto’s en tekstbestanden. De kluizen van 1000MB zijn geschikt voor grotere bestanden zoals film en muziek. Op deze inspiratiepagina vindt u tips om de kluisjes passend te vullen.

Ontvang nu 2 gratis kluisjes

Hoe kan ik Mindlockers gebruiken?

Dat is heel eenvoudig: U krijgt de eerste twee kleine kluizen van ons cadeau. We gebruiken uw e-mail adres om het wachtwoord aan te maken en uw mobiele nummer ter dubbele verificatie. Daarna kunt u inloggen en de kluisjes vullen. Kies een ontvanger, maak de afleverdatum definitief en u bent gestart. Tip: maak eerst een kluisje gericht aan u zelf.

Nu deelnemen? Volg deze link!