Herinnering aan het overlijden van mijn moeder

Herinnering overleden moeder

Ik heb/had een bijzondere band met mijn overleden moeder. Dat klinkt een stuk zweveriger dan het is. Mijn moeder spreekt me namelijk nog regelmatig toe, ook drie jaar na haar overlijden. Een betere erfenis kun je niet krijgen voor het herinneren van mijn overleden moeder.

Van jongs af aan heb ik alles gedeeld met mijn moeder, ze was mijn beste vriendin. En later toen ik “groot” was deelde ze ook alles met mij. Zorgen om pa, Erik, financiën, gezondheid …. We waren een open boek voor elkaar. We zochten elkaar op als we steun of advies nodig hadden. We deelden lief en leed met elkaar zonder te oordelen. Die band is nooit vervaagd en eigenlijk met de loop der jaren steeds verder verstevigd. Tot een kleine vier jaar gelden Alzheimer werd gediagnosticeerd. Onze wereld stortte volledig in. En de eerste maanden hebben we wat afgejankt. 

 

Herinneringen moeder met het ophalen van een digitaal kluisje

Mijn moeder kwam in contact met Mindlockers en is alsof de duivel op de hielen zat kluisjes gaan vullen. Ondanks dat het ziektebeeld redelijk voorspelbaar is, weet je nooit echt wanneer je geheugen je echt in de steek gaat laten. Dus heeft ze in een periode van een jaar een kleine 18 kluisjes gevuld met voor haar dierbare ter herinneringen aan haar. Ze zijn voor vriendinnen, haar man, kleinkinderen, kinderen, en ze worden allemaal op voor hen bijzondere momenten vrijgegeven. Verjaardagen, feestdagen, jubilea enz. Ik zie aan de geplaatste filmpjes dat ze heel veel plezier heeft gehad om deze herinneringen (aan haar overlijden) te verzamelen. En omdat we nu nog steeds kluisjes ontvangen blijft de herinnering aan haar levend. We missen haar nog iedere dag, maar we zullen haar nooit vergeten. Toegesproken worden door je moeder, het blijft een lekker gevoel.

Start met 1 Gratis kluisje
overlijden aan mijn moeder